Instalatii gaze

Suna acum

0788 388 625

SERVICII

Vă punem la dispoziție o echipă de specialiști calificați și bine pregătiți, care vă poate ajuta în toate aspectele legate de proiectarea instalațiilor dumneavoastră.
Soluții eficiente și sigure pentru executarea instalațiilor de gaze naturale sau a instalațiilor termice.
Servicii de punere în funcțiune a instalațiilor și montarea contorului de gaze în cazul instalațiilor noi sau a instalațiilor de separare a consumului de gaze naturale.
Intervenții și reparații instalații gaze naturale în București.Intervenim rapid în cazul oricăror nereguli întâmpinate în alimentarea cu gaze a imobilului dumneavoastră.
Verificări și revizii ale instalațiilor de gaze naturale în București cu dispozitive performante, care oferă calitate și precizie înaltă în analiza instalațiilor de gaze.
Contorul permite monitorizarea și înregistrarea consumului de gaze naturale, facilitând astfel controlul și facturarea corectă a consumului.
Servicii branșamente gaze naturale în conformitate cu legislația în vigoare. Consiliere și suport în obținerea avizelor și aprobărilor.
Sisteme de protecție ce vă asigură un plus de siguranță detectând scăpările de gaze și oprim automat alimentarea cu gaze în caz de avarie.
Oferim servicii profesionale de instalare a aragazurilor, plitelor și cuptoarelor pe gaz. Instalatori autorizați ANRE.
Oferim servicii de vânzare și instalare a racordurilor flexibile de inox pentru aragazuri, plite sau cuptoare.
Contorul permite monitorizarea și înregistrarea consumului de gaze naturale, facilitând astfel controlul și facturarea corectă a consumului.
Când vine vorba de debranșarea de la RADET, procesul poate părea complicat și intimidant. Vă putem transforma această experiență într-una eficientă și fără stres.
Intervenții rapide

Asigurăm intervenții rapide în București și Ilfov

Echipa noastră dedicată de suport și asistență telefonică este gata să vă ajute de luni până vineri, prin telefon, între orele 10:00 și 17:00. Ne puteți trimite un mesaj oricând, zi sau noapte, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

WhatsApp
1