Instalatii gaze

Suna acum

0788 388 625

PUNERE ÎN FUNCȚIUNE INSTALAȚII GAZE

După finalizarea lucrărilor de execuție și recepție a instalațiilor de gaze, procesul de punere în funcțiune a instalațiilor și montarea contorului de gaze în cazul instalațiilor noi sau a instalațiilor de separare a consumului de gaze naturale implică următorii pași:

  1. Solicitarea punerii în funcțiune: Societatea noastră trimite o cerere  către furnizorul local de gaze, în cazul de față SC Distrigaz Sud Rețele SA, pentru a programa punerea în funcțiune a instalațiilor de gaze. În această cerere, se furnizează detalii despre locație, tipul de instalație și documentația necesară.

  2. Verificarea și aprobarea documentației: Furnizorul local de gaze verifică documentația primită, inclusiv autorizațiile și certificările necesare pentru instalația de gaze. În cazul în care documentația este completă și corectă, furnizorul local de gaze aprobă solicitarea.

  3. Programarea punerii în funcțiune: SC Distrigaz Sud Rețele SA stabilește o dată și o oră pentru punerea în funcțiune a instalației, în funcție de disponibilitatea echipei tehnice și de alte programe similare.

  4. Pregătirea instalației: Înainte de punerea în funcțiune, ne asigurăm că instalația este pregătită și în siguranță pentru a fi conectată la rețeaua de gaze. Acest lucru poate include verificarea etanșeității, a legăturilor și a componentelor critice ale instalației.

  5. Montarea contorului de gaze: Echipa tehnică a furnizorului local de gaze, SC Distrigaz Sud Rețele SA, montează contorul de gaze în cazul instalațiilor noi sau instalațiilor de separare a consumului de gaze naturale. Acest contor va înregistra și monitoriza consumul de gaze al utilizatorului, permițând facturarea corectă.

  6. Conectarea la rețeaua de gaze: După montarea contorului de gaze, echipa tehnică conectează instalația la rețeaua de gaze și se asigură că funcționează în mod corespunzător.

  7. Verificarea funcționării: Odată ce instalația este conectată la rețeaua de gaze, echipa tehnică verifică funcționarea corectă a instalației și a echipamentelor conectate. Acest lucru poate include testarea aparatelor de încălzire, aragazului și altor dispozitive care funcționează pe baza de gaze naturale.

  8. Semnarea documentelor de punere în funcțiune: După verificarea funcționării instalației, echipa tehnică și reprezentanții societății noastre semnează documentele de punere în funcțiune, care atestă faptul că instalația a fost pusă în funcțiune în mod corespunzător și în siguranță. 

  9. Activarea contului de client: După punerea în funcțiune a instalației de gaze și semnarea documentelor relevante, SC Distrigaz Sud Rețele SA activează contul de client pentru utilizatorul instalației. Acest lucru permite utilizatorului să primească facturi pentru consumul de gaze naturale și să gestioneze relația cu furnizorul de gaze.

Punerea în funcțiune a instalațiilor de gaze

Pe parcursul acestui proces, colaborăm cu furnizorul local de gaze, SC Distrigaz Sud Rețele SA,  pentru a ne asigura că instalația este conectată în mod corespunzător la rețeaua de gaze și funcționează în siguranță.

VICTORIA GLOBAL

INSTALAțII GAZE BUCUREșTI

Ai o întrebare?

Ai nevoie de o cotație de preț sau de informații despre o lucrare? Nu ezita să ne contactezi.

Experți în instalații gaze

Montarea instalațiilor de gaze este un proces complex și delicat, care necesită experiență și cunoștințe specializate.

Fie că doriți să instalați o instalație de gaz într-o locuință nouă sau să înlocuiți o instalație veche, este important să apelați la un instalator autorizat ANRE pentru a vă asigura că totul este instalat în mod corespunzător și în conformitate cu normele de siguranță.

Intervenții rapide

Asigurăm intervenții rapide în București și Ilfov

Echipa noastră dedicată de suport și asistență telefonică este gata să vă ajute de luni până vineri, prin telefon, între orele 10:00 și 17:00. Ne puteți trimite un mesaj oricând, zi sau noapte, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

WhatsApp
1