Instalatii gaze

Suna acum

0788 388 625

Verificări și revizii instalații gaze

Verificări tehnice periodice obligatorii la 2 ani sunt efectuate pentru a identifica eventuale probleme sau defecte în instalațiile de gaze și a se asigura că acestea funcționează în conformitate cu standardele de siguranță și eficiență. Verificările tehnice periodice la 2 ani sunt realizate atât pentru Asociațiile de Proprietari, cât și pentru persoane fizice, juridice sau instituții.

Revizii tehnice periodice obligatorii la 10 ani implică o inspecție mai aprofundată a instalației de gaze, în care se verifică starea componentelor și se fac eventualele reparații sau înlocuiri necesare.

Procedurile de verificare și revizie se efectuează cu dispozitive performante, care oferă calitate și precizie înaltă în analiza instalațiilor de gaze. Aceasta asigură identificarea precisă și rapidă a oricăror probleme sau defecte.

În cazul în care sunt identificate probleme sau defecte în instalațiile de gaze, echipa noastră le remediază într-un timp scurt, pentru a asigura funcționarea în siguranță a instalației.

După efectuarea verificărilor și reviziilor tehnice, echipa noastră întocmește documentația corespunzătoare, care atestă realizarea acestor operațiuni și starea instalației de gaze. Documentația poate include rapoarte de verificare, procese-verbale de constatare și alte formulare necesare.

Odată întocmită, documentația de verificare și revizie este depusă la furnizorul local de gaze, în cazul de față SC Distrigaz Sud Rețele SA. Aceasta permite actualizarea înregistrărilor referitoare la instalația de gaze și menținerea în siguranță a sistemului.

Verificări și revizii instalații gaze naturale

Pentru a obține mai multe detalii și o ofertă personalizată pentru verificări și revizii ale instalațiilor de gaze naturale în București, ne puteți contacta. Vă răspundem prompt cu informații și un preț adaptat nevoilor și cerințelor dvs..

VICTORIA GLOBAL

INSTALAțII GAZE BUCUREșTI

Ai o întrebare?

Ai nevoie de o cotație de preț sau de informații despre o lucrare? Nu ezita să ne contactezi.

Experți în instalații gaze

Montarea instalațiilor de gaze este un proces complex și delicat, care necesită experiență și cunoștințe specializate.

Fie că doriți să instalați o instalație de gaz într-o locuință nouă sau să înlocuiți o instalație veche, este important să apelați la un instalator autorizat ANRE pentru a vă asigura că totul este instalat în mod corespunzător și în conformitate cu normele de siguranță.

Intervenții rapide

Asigurăm intervenții rapide în București și Ilfov

Echipa noastră dedicată de suport și asistență telefonică este gata să vă ajute de luni până vineri, prin telefon, între orele 10:00 și 17:00. Ne puteți trimite un mesaj oricând, zi sau noapte, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

WhatsApp
1