Instalatii gaze

Suna acum

0788 388 625

Instalații termice, centrale termice

Suntem specializați în instalații termice și vă putem oferi o serie de servicii legate de sistemul de încălzire și centrale termice, atât în sectorul rezidențial, cât și în cel industrial și instituțional.

  1. Instalații termice: Executarea și instalarea sistemelor de încălzire pentru diverse tipuri de clădiri. Acest lucru poate include clădiri rezidențiale (apartamente, case), clădiri industriale (hale, clădiri comerciale) și alte instituții publice. Instalația termică poate fi proiectată și realizată în funcție de specificațiile și cerințele fiecărui client.

  2. Centrale termice: Montarea și instalarea centralelor termice pentru a furniza căldură și apă caldă în clădiri. 

  3. Execuție instalații: Realizarea instalației termice propriu-zise, folosind materiale și tehnologii adecvate. Acest lucru poate implica utilizarea de țevi și fitinguri din cupru, polipropilenă sau PEX pentru distribuția agentului termic către calorifere, radiatoare sau sistemele de încălzire prin pardoseală. Instalația poate fi adaptată la cerințele fiecărui proiect și poate fi executată cu atenție la detalii și conform standardelor de siguranță.

  4. Încălzire clasică prin calorifere: Instalarea sistemului de încălzire clasică prin intermediul caloriferelor. Acestea sunt conectate la instalația termică și distribuie căldura în încăperi. Dimensionăm și instalam caloriferele în funcție de necesitățile de încălzire ale fiecărei camere.

  5. Încălzire prin pardoseală: Montarea sistemelor de încălzire prin pardoseală, care oferă un confort termic ridicat și distribuie căldura uniform în încăperi. Acestea constau în tuburi sau cabluri de încălzire înglobate în pardoseală și pot fi utilizate în apartamente, case, hale și alte clădiri.

  6. Ventilo-convectoare: Instalarea sistemelor de încălzire și răcire ventilo-convectoare. Aceste dispozitive utilizează un ventilator pentru a circula aerul prin intermediul unui schimbător de căldură și asigură încălzirea sau răcirea spațiilor.

  7. Microcentrale murale: Montarea și instalarea microcentralelor murale, care sunt centrale termice compacte și eficiente energetic. Acestea furnizează încălzire și apă caldă menajeră pentru clădiri de dimensiuni mai mici, cum ar fi apartamente sau case.

  8. Radiatoare: Montarea și conectarea radiatoarelor și caloriferelor pentru sistemele de încălzire centrală. Radiatoarele sunt elemente esențiale în distribuția căldurii în încăperi și pot fi dimensionate și amplasate strategic pentru a asigura un confort termic optim. 

  9. Boilere: Montarea și instalarea boilerelor pentru încălzirea și stocarea apei calde menajere. Acestea pot funcționa pe gaz, electricitate sau alte surse de energie termică și pot fi integrate în sistemul de încălzire existent.

  10. Aer condiționat: Montarea și conectarea sistemelor de aer condiționat pentru răcirea și dezumidificarea spațiilor în perioadele călduroase. Aceasta poate include instalația de unități de aer condiționat de tip split sau sistem centralizat, în funcție de necesități și dimensiunea clădirii.

Instalații termice, centrale termice

Sunteți în căutarea unei firme specializate în instalații gaze și încălzire, care să vă ofere servicii profesionale și soluții personalizate? Nu mai căutați! Echipa noastră de experți în instalații termice vă stă la dispoziție!

Indiferent dacă aveți nevoie de montarea unui sistem de încălzire clasică prin calorifere, de instalarea unei centrale termice eficiente pe gaz metan, motorină sau lemn, de implementarea încălzirii prin pardoseală sau de instalarea unor ventilo-convectoare moderne, suntem aici pentru a vă oferi servicii de înaltă calitate.

Cu experiență în sectorul rezidențial, industrial și instituțional, ne adaptăm nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărui proiect. Punem accent pe profesionalism, precizie și siguranță în toate serviciile noastre.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră și pentru a beneficia de expertiza noastră în instalații gaze și încălzire. Echipa noastră prietenoasă și dedicată este gata să vă ofere consultanță, să vă ofere soluții personalizate și să vă asigure rezultate de calitate superioară.

VICTORIA GLOBAL

INSTALAțII GAZE BUCUREșTI

Ai o întrebare?

Ai nevoie de o cotație de preț sau de informații despre o lucrare? Nu ezita să ne contactezi.

Experți în instalații gaze

Montarea instalațiilor de gaze este un proces complex și delicat, care necesită experiență și cunoștințe specializate.

Fie că doriți să instalați o instalație de gaz într-o locuință nouă sau să înlocuiți o instalație veche, este important să apelați la un instalator autorizat ANRE pentru a vă asigura că totul este instalat în mod corespunzător și în conformitate cu normele de siguranță.

Intervenții rapide

Asigurăm intervenții rapide în București și Ilfov

Echipa noastră dedicată de suport și asistență telefonică este gata să vă ajute de luni până vineri, prin telefon, între orele 10:00 și 17:00. Ne puteți trimite un mesaj oricând, zi sau noapte, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

WhatsApp
1