Instalatii gaze

Suna acum

0788 388 625

PROIECTARE INSTALAȚII GAZE

Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente și sigure pentru proiectarea instalațiilor de gaze naturale sau a instalațiilor termice, atunci serviciile noastre de proiectare și consultanță sunt ceea ce aveți nevoie. Vă punem la dispoziție o echipă de specialiști calificați și bine pregătiți, care vă poate ajuta în toate aspectele legate de proiectarea instalațiilor dumneavoastră.

Proiectare instalații gaze naturale

În cadrul acestei faze de proiectare, echipa noastră va sta la dispoziție pentru a vă ajuta să schițați traseul optim pentru execuția instalației de gaze naturale, în funcție de nevoile dumneavoastră și de normele tehnice în vigoare. De asemenea, putem pregăti și depune documentația necesară obținerii acordului de acces de la furnizorul local, SC Distrigaz Sud Rețele SA.

Documentație și avizare

În plus întocmim documentația tehnică necesară, avizăm proiectul și obținem avizele MLPT. Ne asigurăm astfel că proiectul dumneavoastră va fi realizat în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Indiferent dacă aveți nevoie de servicii de proiectare și consultanță pentru proiecte industriale sau civile, puteți conta pe noi.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele de proiectare și construcție a instalațiilor de gaze naturale și termice.

ALEGE UN INSTALATOR GAZE AUTORIZAT

Nu ezitați să ne contactați pentru a beneficia de serviciile noastre profesionale și personalizate. Echipa noastră de experți este mereu disponibilă pentru a vă oferi soluții sigure și eficiente în domeniul instalațiilor de gaze naturale. Așteptăm cu nerăbdare să vă fim alături în realizarea proiectelor dumneavoastră!

VICTORIA GLOBAL

INSTALAțII GAZE BUCUREșTI

Ai o întrebare?

Ai nevoie de o cotație de preț sau de informații despre o lucrare? Nu ezita să ne contactezi.

Experți în instalații gaze

Montarea instalațiilor de gaze este un proces complex și delicat, care necesită experiență și cunoștințe specializate.

Fie că doriți să instalați o instalație de gaz într-o locuință nouă sau să înlocuiți o instalație veche, este important să apelați la un instalator autorizat ANRE pentru a vă asigura că totul este instalat în mod corespunzător și în conformitate cu normele de siguranță.

Intervenții rapide

Asigurăm intervenții rapide în București și Ilfov

Echipa noastră dedicată de suport și asistență telefonică este gata să vă ajute de luni până vineri, prin telefon, între orele 10:00 și 17:00. Ne puteți trimite un mesaj oricând, zi sau noapte, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Aveti nevoie de modificari la instalatia de gaze existenta?

Oferim soluții tehnice pentru reconstituirea documentației esențiale în următoarele situații critice:

  • Modificarea instalațiilor de gaze: de la contoare pasante la vane seismice.
  • Reconfigurarea instalațiilor fără proiect tehnic precedent.
  • Reconstituirea documentației în concordanță cu reglementările actuale.

Cu o echipă de experți dedicată, Victoria Global aduce expertiză în proiectarea instalațiilor de gaze, asigurând conformitate cu normele în vigoare. Indiferent de absența documentației inițiale, soluțiile noastre se adaptează situației și respectă cerințele de siguranță. Apreciem importanța unei abordări pragmatice și a documentației corect întocmite pentru fiecare proiect.

Colaborând cu Victoria Global, veți beneficia de o experiență de încredere și profesionalism. Noi înțelegem nevoia de soluții eficiente și suntem dedicați asigurării siguranței și conformității cu normele in vigoare.

WhatsApp
1