Instalatii gaze

Suna acum

0788 388 625

Eliminare contoare pasante bucatarie

Oferim servicii de eliminare a contoarelor pasante, în conformitate cu cerințele și nevoile clientului și respectând normele legale aplicabile.

Un contor pasant este un dispozitiv de măsurare a gazelor naturale care se instalează pe o porțiune specifică a rețelei de distribuție a gazelor naturale. Acesta permite monitorizarea și înregistrarea consumului de gaze naturale pe tronsonul respectiv, facilitând astfel controlul și facturarea corectă a consumului pentru fiecare utilizator.

În anii 2006-2012 în unele blocuri din București au fost montate contoare pasante în bucătăriile apartamentelor. Majoritatea însă nu respectau normele în vigoare si nu au fost aprobate de Distrigaz. Aceste contoare trebuie eliminate pentru intrarea în legalitate și pentru obținerea autorizațiilor pentru instalația de gaze.

Intra in legalitate

Solicită eliminarea contorului pasant din bucătarie.
Atentie

Eliminare contoare pasante bucatarie

Serviciile noastre de eliminare a contoarelor pasante includ:

  1. Evaluarea și consultanță: Analizăm instalația existentă și identificăm cel mai potrivit mod pentru eliminarea contorului, în conformitate cu nevoile clientului și reglementările legale în vigoare.

  2. Verificarea și punerea în funcțiune: După demontarea contorului pasant, verificăm instalația de gaz și funcționarea acesteia.

Inainte
Dupa

VICTORIA GLOBAL

INSTALAțII GAZE BUCUREșTI

Ai o întrebare?

Ai nevoie de o cotație de preț sau de informații despre o lucrare? Nu ezita să ne contactezi.

Experți în instalații gaze

Montarea instalațiilor de gaze este un proces complex și delicat, care necesită experiență și cunoștințe specializate.

Fie că doriți să instalați o instalație de gaz într-o locuință nouă sau să înlocuiți o instalație veche, este important să apelați la un instalator autorizat ANRE pentru a vă asigura că totul este instalat în mod corespunzător și în conformitate cu normele de siguranță.

Intervenții rapide

Asigurăm intervenții rapide în București și Ilfov

Echipa noastră dedicată de suport și asistență telefonică este gata să vă ajute de luni până vineri, prin telefon, între orele 10:00 și 17:00. Ne puteți trimite un mesaj oricând, zi sau noapte, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

WhatsApp
1