Instalatii gaze

Suna acum

0788 388 625

Montaj racord flexibil

Oferim servicii de vânzare și instalare a racordurilor flexibile de inox pentru aragazuri, plite sau cuptoare. Ne asigurăm că utilizăm numai materiale agrementate și certificate tehnic, care îndeplinesc condițiile prevăzute de legislația în vigoare, pentru a vă garanta siguranța și durabilitatea conexiunilor.

Serviciile noastre de vânzare și montare a racordurilor flexibile de inox includ:

  1. Consultanță și vânzare: Vă oferim consultanță în alegerea racordului flexibil de inox potrivit pentru aragazul, plita sau cuptorul dumneavoastră și vă punem la dispoziție materialele de calitate, agrementate și certificate tehnic.

  2. Instalare profesională: Echipa noastră de profesioniști autorizați în domeniul instalațiilor de gaze naturale se ocupă de montarea racordului flexibil de inox în conformitate cu standardele și reglementările în vigoare. Ne asigurăm că conexiunile sunt realizate în siguranță și corect, pentru a preveni scurgerile de gaz.

  3. Verificarea siguranței și funcționării: După montarea racordului flexibil de inox, verificăm siguranța și funcționarea corectă a conexiunii, inclusiv etanșeitatea și rezistența la presiune.

Montaj racord flexibil

Prin serviciile noastre de vânzare și montare a racordurilor flexibile de inox, vă asigurăm că aragazul, plita sau cuptorul dumneavoastră vor fi conectate în mod corespunzător și în siguranță, pentru a vă bucura de o utilizare fără griji a echipamentelor pe bază de gaze naturale.

VICTORIA GLOBAL

INSTALAțII GAZE BUCUREșTI

Ai o întrebare?

Ai nevoie de o cotație de preț sau de informații despre o lucrare? Nu ezita să ne contactezi.

Experți în instalații gaze

Montarea instalațiilor de gaze este un proces complex și delicat, care necesită experiență și cunoștințe specializate.

Fie că doriți să instalați o instalație de gaz într-o locuință nouă sau să înlocuiți o instalație veche, este important să apelați la un instalator autorizat ANRE pentru a vă asigura că totul este instalat în mod corespunzător și în conformitate cu normele de siguranță.

Intervenții rapide

Asigurăm intervenții rapide în București și Ilfov

Echipa noastră dedicată de suport și asistență telefonică este gata să vă ajute de luni până vineri, prin telefon, între orele 10:00 și 20:00. Ne puteți trimite un mesaj oricând, zi sau noapte, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

WhatsApp
1