Instalatii gaze

Suna acum

0788 388 625

Montare contoare pasante

Oferim servicii de montare a contoarelor pasante, în conformitate cu cerințele și nevoile clientului și respectând normele legale aplicabile.

Un contor pasant este un dispozitiv de măsurare a gazelor naturale care se instalează pe o porțiune specifică a rețelei de distribuție a gazelor naturale. Acesta permite monitorizarea și înregistrarea consumului de gaze naturale pe tronsonul respectiv, facilitând astfel controlul și facturarea corectă a consumului pentru fiecare utilizator.

Montare contoare pasante

Serviciile noastre de montare a contoarelor pasante includ:

  1. Evaluarea și consultanță: Analizăm instalația de utilizare existentă și identificăm cel mai potrivit loc pentru montarea contorului pasant, în conformitate cu nevoile clientului și reglementările legale în vigoare.

  2. Furnizarea și instalarea contoarelor pasante: Oferim și instalăm contoare pasante de înaltă calitate, compatibile cu sistemele de distribuție a gazelor naturale și în conformitate cu specificațiile tehnice aplicabile.

  3. Verificarea și punerea în funcțiune: După montarea contorului pasant, verificăm corectitudinea instalării și funcționarea acestuia pentru a ne asigura că măsurarea consumului de gaze naturale este precisă și sigură.

VICTORIA GLOBAL

INSTALAțII GAZE BUCUREșTI

Ai o întrebare?

Ai nevoie de o cotație de preț sau de informații despre o lucrare? Nu ezita să ne contactezi.

Experți în instalații gaze

Montarea instalațiilor de gaze este un proces complex și delicat, care necesită experiență și cunoștințe specializate.

Fie că doriți să instalați o instalație de gaz într-o locuință nouă sau să înlocuiți o instalație veche, este important să apelați la un instalator autorizat ANRE pentru a vă asigura că totul este instalat în mod corespunzător și în conformitate cu normele de siguranță.

Intervenții rapide

Asigurăm intervenții rapide în București și Ilfov

Echipa noastră dedicată de suport și asistență telefonică este gata să vă ajute de luni până vineri, prin telefon, între orele 10:00 și 17:00. Ne puteți trimite un mesaj oricând, zi sau noapte, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

WhatsApp
1