Instalatii gaze

Suna acum

0788 388 625

Montaj aragaz / plită / cuptor

Oferim servicii profesionale de instalare a aragazurilor, plitelor și cuptoarelor pe gaz. Experiența și competența noastră în domeniu ne permit să vă asigurăm o instalare sigură și eficientă a acestor echipamente, garantând o funcționare optimă și în siguranță pentru dumneavoastră și familia dvs.

Serviciile noastre de instalare a aragazurilor, plitelor și cuptoarelor pe gaz includ:

  1. Consultanță pre-instalare: Vă oferim consultanță și recomandări cu privire la alegerea aragazului, plitei sau cuptorului potrivit pentru nevoile dumneavoastră, precum și la pregătirea locației pentru instalare.

  2. Instalare profesională: Echipa noastră de profesioniști autorizați în domeniul instalațiilor de gaze naturale se ocupă de instalarea aragazului, plitei sau cuptorului în conformitate cu standardele și reglementările în vigoare. Ne asigurăm că echipamentul este conectat în siguranță la sursa de gaz și că funcționează corect.

  3. Verificarea siguranței și funcționării: După instalare, verificăm siguranța și funcționarea corectă a echipamentului, inclusiv etanșeitatea conexiunilor și a ventilației adecvate.

  4. Instruire și suport: Odată ce instalarea este finalizată, vă oferim instrucțiuni de utilizare și întreținere a aragazului, plitei sau cuptorului pe gaz. De asemenea, suntem disponibili pentru a vă oferi suport în cazul în care apar întrebări sau probleme legate de echipamentul instalat.

Montaj aragaz / plită / cuptor

Prin serviciile noastre de instalare a aragazurilor, plitelor și cuptoarelor pe gaz, vă asigurăm că echipamentele dumneavoastră vor fi instalate în mod corespunzător și în siguranță, pentru a vă bucura de o experiență plăcută și fără griji în bucătăria dumneavoastră.

VICTORIA GLOBAL

INSTALAțII GAZE BUCUREșTI

Ai o întrebare?

Ai nevoie de o cotație de preț sau de informații despre o lucrare? Nu ezita să ne contactezi.

Experți în instalații gaze

Montarea instalațiilor de gaze este un proces complex și delicat, care necesită experiență și cunoștințe specializate.

Fie că doriți să instalați o instalație de gaz într-o locuință nouă sau să înlocuiți o instalație veche, este important să apelați la un instalator autorizat ANRE pentru a vă asigura că totul este instalat în mod corespunzător și în conformitate cu normele de siguranță.

Intervenții rapide

Asigurăm intervenții rapide în București și Ilfov

Echipa noastră dedicată de suport și asistență telefonică este gata să vă ajute de luni până vineri, prin telefon, între orele 10:00 și 17:00. Ne puteți trimite un mesaj oricând, zi sau noapte, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

WhatsApp
1