Instalatii gaze

Suna acum

0788 388 625

Sesizoare gaze

Oferim servicii de vânzare și instalare a kit-urilor de sesizare a gazelor, care includ electrovane și senzori de gaze. Aceste sisteme de protecție vă asigură un plus de siguranță pentru casa și familia dumneavoastră, detectând scăpările de gaze și oprim automat alimentarea cu gaze în caz de avarie.

Serviciile noastre de vânzare și instalare a kit-urilor de sesizare a gazelor (electrovane + senzori de gaze) includ:

  1. Consultanță și vânzare: Vă oferim consultanță în alegerea sistemului de protecție potrivit pentru casa dumneavoastră și vă prezentăm opțiunile disponibile. De asemenea, vă punem la dispoziție kit-urile de sesizare a gazelor de cea mai bună calitate.

  2. Instalare profesională: Echipa noastră de profesioniști autorizați efectuează instalarea kit-urilor de sesizare a gazelor în conformitate cu standardele și reglementările în vigoare. Ne asigurăm că sistemul de protecție funcționează corect și eficient.

  3. Instruire și suport: După instalarea sistemului de protecție, vă instruim cu privire la utilizarea și întreținerea corectă a acestuia. De asemenea, vă oferim suport în cazul în care apar întrebări sau probleme legate de funcționarea kit-urilor de sesizare a gazelor.

  4. Răspuns prompt la cereri: Ne angajăm să răspundem prompt la orice cerere și să vă oferim servicii rapide și eficiente.


Kit sesizoare de gaze (electrovana + senzor de gaze)

Prin serviciile noastre de vânzare și instalare a kit-urilor de sesizare a gazelor, vă asigurăm că locuința dumneavoastră beneficiază de un sistem de protecție eficient împotriva scăpărilor de gaze, sporind astfel siguranța casei și a familiei dumneavoastră.

VICTORIA GLOBAL

INSTALAțII GAZE BUCUREșTI

Ai o întrebare?

Ai nevoie de o cotație de preț sau de informații despre o lucrare? Nu ezita să ne contactezi.

Experți în instalații gaze

Montarea instalațiilor de gaze este un proces complex și delicat, care necesită experiență și cunoștințe specializate.

Fie că doriți să instalați o instalație de gaz într-o locuință nouă sau să înlocuiți o instalație veche, este important să apelați la un instalator autorizat ANRE pentru a vă asigura că totul este instalat în mod corespunzător și în conformitate cu normele de siguranță.

Intervenții rapide

Asigurăm intervenții rapide în București și Ilfov

Echipa noastră dedicată de suport și asistență telefonică este gata să vă ajute de luni până vineri, prin telefon, între orele 10:00 și 17:00. Ne puteți trimite un mesaj oricând, zi sau noapte, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

WhatsApp
1