Tel fix: 021.334.36.80
Tel fix/fax: 021.527.43.46
Mobil: 0721.631.761 / 0788.388.625
Email: contact@victoriaglobal.ro

Care sunt principalele masuri care s-au luat sau se vor lua in cadrul companiei pentru a preveni efectele negative ale crizei economice?

 Volumele vandute au scazut cu 14%  in raport cu aceeasi perioada a anului trecut, atat din cauza crizei economice, cat si a fenomenului mai profund de economisire a energiei pe care il constatam la nivelul fiecarei categorii de clienti. Suntem nevoiti, asadar, sa ne adaptam situatiei si sa luam in calcul consecintele crizei economice. Ne-am asumat deja, prin Programul Efficio, reducerea costurilor. Asa cum am spus mai devreme, una dintre valorile primare ale Grupului ENGIE este indrazneala. Dorim, totodata, sa  venim in intampinarea clientilor nostri in ceea ce priveste economisirea de energie si protectia mediului inconjurator.

articlePerioadele de recesiune economica sunt dificile in toate industriile,insa cred cam asemenea context se dovedesc profesionalismul, flexibilitatea si experienta. In anumite situatii se impun masuri constrangatoare, insa echipele ENGIE Romania incearca sa se alature de clientii nostri in orice situatie.

Tagged with: , ,

Lasă un răspuns