Instalatii gaze

Suna acum

0788 388 625

EXECUȚIE INSTALAȚII GAZE

Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente și sigure pentru executarea instalațiilor de gaze naturale sau a instalațiilor termice, atunci serviciile noastre de execuție și consultanță sunt ceea ce aveți nevoie. Vă punem la dispoziție o echipă de specialiști calificați și bine pregătiți, care vă poate ajuta în toate aspectele legate de realizarea instalațiilor dumneavoastră.

EXECUȚIE instalații gaze naturale

 

  1. Instalarea de sisteme noi de gaze naturale pentru diverse tipuri de locuințe și spații: case, vile, apartamente, complexe rezidențiale, instituții și hale. Aceste sisteme vă vor asigura un confort termic sporit și un consum energetic eficient.

  2. Separarea consumului de gaze naturale la blocuri, pentru asociațiile de proprietari și persoanele fizice, atât pentru aragaz, cât și pentru centrala termică. Prin această separare, vă puteți monitoriza și controla mai ușor consumul de gaze naturale.

  3. Modificarea instalatiilor de gaze naturale existente, pentru a vă adapta la schimbările de cerințe sau nevoi personale. Aceasta include extinderea, relocarea sau înlocuirea componentelor instalatiei, în funcție de necesități.

  4. Instalarea de sisteme de gaze cu țevi de polietilenă (PE) îngropate, care asigură un aspect estetic plăcut și o protecție îmbunătățită a instalației, datorită rezistenței la coroziune și durabilității acestui material.

  5. Verificarea și receptia instalației de gaze la finalizarea lucrărilor, în prezența responsabilului tehnic cu execuția, a instalatorului sau sudorului autorizat și a dumneavoastră, beneficiarul. Astfel, vă garantăm că toate lucrările respectă normele în vigoare și că instalația este sigură și funcțională.

ALEGE UN INSTALATOR GAZE AUTORIZAT

Nu ezitați să ne contactați pentru a beneficia de serviciile noastre profesionale și personalizate. Echipa noastră de experți este mereu disponibilă pentru a vă oferi soluții sigure și eficiente în domeniul instalatiilor de gaze naturale. Așteptăm cu nerăbdare să vă fim alături în realizarea proiectelor dumneavoastră!

VICTORIA GLOBAL

INSTALAțII GAZE BUCUREșTI

Ai o întrebare?

Ai nevoie de o cotație de preț sau de informații despre o lucrare? Nu ezita să ne contactezi.

Experți în instalații gaze

Montarea instalațiilor de gaze este un proces complex și delicat, care necesită experiență și cunoștințe specializate.

Fie că doriți să instalați o instalație de gaz într-o locuință nouă sau să înlocuiți o instalație veche, este important să apelați la un instalator autorizat ANRE pentru a vă asigura că totul este instalat în mod corespunzător și în conformitate cu normele de siguranță.

Intervenții rapide

Asigurăm intervenții rapide în București și Ilfov

Echipa noastră dedicată de suport și asistență telefonică este gata să vă ajute de luni până vineri, prin telefon, între orele 10:00 și 17:00. Ne puteți trimite un mesaj oricând, zi sau noapte, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

WhatsApp
1