Instalatii gaze

Suna acum

0788 388 625

Instalații gaze Sector 4

Victoria Global

Instalator gaze Sector 4

Echipa Victoria Global executa servicii de Instalatii gaze sector 4, Bucuresti si tot judetul Ilfov. Asiguram timp de raspuns si executare lucrare rapid. Consultanta gratuita si calitate superioara.

Executam orice proiect de instalatii gaze, la preturi transparente, pe baza de deviz.

Prin serviciile de înaltă calitate vă aducem garanţia că cea mai simplă construcţie are un concept complex, realizat cu ajutorul dotării tehnice, detaliilor minuţioase, colaborării eficiente cu clienţii, toate ce conduc la un rezultat optim, demn să ne asigure numeroasele distincţii.

Angajam termene de executie realiste.

Instalatii gaze sector 4: Oltenitei , Tineretului , Giurgiului , zona Filaret , Brancoveanu , Aparatorii Patriei , Vacaresti , Luica , Obregia , Secuilor , Racovita si restul orasului Bucuresti.

NU garantam cel mai mic pret, dar este pretul corect care ne permite sa oferim lucrari de calitate, sa asiguram garantie reala

Executam instalatii noi de gaze naturale, modificari instalatii existente, separari bloc (coloane si contoare noi), montare contoare pasante si fiscale, montare echipamente de preventie (senzor de detectare a pierderilor de gaze si electrovalva cu inchidere automata in caz de avarie), remedieri deficiente survenite in instalatia de gaze naturale, inlocuiri de coloane existente la asociatiile de proprietari, interventii urgente in cazul pierderilor de gaze.

Detalii suplimentare si oferte de pret, la telefon sau prin email.

Intervenții rapide

Asigurăm intervenții rapide în București și Ilfov

Echipa noastră dedicată de suport și asistență telefonică este gata să vă ajute de luni până vineri, prin telefon, între orele 10:00 și 17:00. Ne puteți trimite un mesaj oricând, zi sau noapte, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

WhatsApp
1