Instalatii gaze

Suna acum

0788 388 625

Instalații gaze Sector 1

Victoria Global

Instalator gaze Sector 1

Instalatii gaze Sector 1, firma instalatii gaze din Bucuresti, sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, instalari gaze naturale, preturi. oferite de Victoria Global. Servicii de instalatii gaze in Sector 1, la preturi accesibile pentru orice buget.

Instalatiile de gaze se realizeaza in deplina concordanta cu proiectul tehnic al lucrarii. Traseele conductelor sunt pe cât posibil rectilinii si nu se vor intersecta cu obiecte ce pun in pericol functionarea acestora in conditii de siguranta

Etape lucrare instalatii gaze sector 1:

  • preluare acte solicitant
  • obtinere acord de acces ( cca 10 zile )
  • realizare proiect tehnic ( cca 2 zile )
  • executare instalatie de utilizare ( cca 1-2 zile )
  • receptie tehnica ( se realizeaza in aceeasi zi cu executarea lucrarii )
  • punere in functiune si montarea contorului ( cca 5 zile de la receptia tehnica )

Servicii profesionale instalatii gaze sector 1: Bucurestii Noi , Aviatiei , Victoriei , Domenii , Dorobanti , Floreasca , Romana , Plevnei , Grivita , Pajura si in restul orasului Bucuresti si judetul Ilfov.

Firma instalator sanitar, incalzire si gaz, echipa serioasa, dinamica, cu o vasta experienta in spate, execut lucrari de calitate, cum ar fi.. centrale de apartament, cu proiect de gaz si debransare, aere conditionate, cazane pe gazeificare, cu tiraj natural si combustibil, panouri solare, pompe de caldura, hidrofoare, aragazuri de toate marcile cu reglaj, masini de spalat vase si rufe, boile electrice si pe lemne, gaz, instalatii de aductiune apa rece si calda, canalizari cu fose septice ecologice.

Oferte si informatii suplimentare Instalatii Gaze Sector 1, la telefon sau prin email.

 

Intervenții rapide

Asigurăm intervenții rapide în București și Ilfov

Echipa noastră dedicată de suport și asistență telefonică este gata să vă ajute de luni până vineri, prin telefon, între orele 10:00 și 17:00. Ne puteți trimite un mesaj oricând, zi sau noapte, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

WhatsApp
1